De printen:

kittel pcb

Op bovenstaande foto de set printen waarmee de kittel kan worden omgebouwd, zijnde de print voor in de kittel, de decoderprint voor in het decoderbakje onder het frame en de verlichtingsprintjes voor de binnenverlichting (hiervan staat er 1 op de foto, in de set zitten er 2). Vanwege de constructie van de kittel zal de connector tussen de decoderprint en de print in de kittel pas na inbouw van de hoofdprint op de decoderprint gesoldeerd moeten worden. Ook de verbinding tussen de print in de kittel en die van de binnenverlichting zullen zelf op de printen gesoldeerd moeten worden, daar deze door het interieur komen. Hou er dus rekening mee dat deze ombouw hierdoor lastiger kan zijn.

Deze printen zorgt ervoor dat de kittel kan worden omgebouwd met een Lokpilot micro, waardoor de rijeigenschappen verbeterd worden. De verlichting kan is naar keuze warmwit of geel en is apart te schakelen.

Voor welke locs?

Deze printen zijn voor diverse Marklin kittels geschikt, mocht u twijfelen of de print in uw loc ingebouwd kan worden, neem dan gerust contact op.

Ingebouwd in de loc

 

 

Filmpje